Dites a tenir en compte
"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw
"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez
"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco
"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín
"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando
Hola,
ResponEliminaMolt agradable aquest lloc pel que mostres.
Però m'ha vingut una pregunta... Fa anys al carrer Copons de BCN hi havia un prestigiós restaurant anomenat la Odisea. Estava al local on ara hi ha el Koy Shunka.
També era de luxe, amb una sala amb sofàs per prendre el cafè post dinar. I de cop va desapareixer i em van dir que es va traslladar a l'Empordà. I ara he pensat... a vuere si és aquest.
En saps alguna cosa?.
Hola Ricard,
EliminaQuan varem anar al restaurant l'any 2001 recordo que el xef ens va comentar que havia tancat un restaurant que tenia a Barcelona per fugir del stress de la ciutat i anar a la tranquil·litat d'un lloc com el poble d'Orriols.
De fet, a la web de l'hotel parla del restaurant l'Odissea de Barcelona, que portava un tal Antonio Ferrer, o sigui que segur que parlem de la mateixa persona.
No recordo bé que es el que varem sopar (no redactava gaires coses al blog), però si que tinc l'imatge d'un molt bon sopar.
Salutacions.
Si exacte és el mateix!
EliminaPerò al Empordà al castell de Orriols.
No ser dir-te si continuem amb la mateixa qualitat, el del carrer de Sagristans era de referència.