- Back to Home »
- Receptes »
- Nou (per mi) arrebossat amb possibilitats.
Posted by : Jordi Castaño
dimarts, 14 de maig del 2013
L'altre dia vaig preparar uns simples filets de pollastre amb un arrebossat que crec em donarà possibilitats de jugar durant un temps amb nous sabors...
De fet, els passos són els mateixos que es fan normalment, però amb altres components que potser no són tant habituals a les nostres cuines:
- Primer. Salar lleument els filets de pollastre i arrebossar amb farina blanca, barrejada amb tres cullerades de pebre vermell dolç, una de picant i un parell de curri. Aquest pas, és el que ens permetrà jugar més, ja que podem canviar qualsevol de les espècies o afegir de noves (preferentment en pols), pujar o reduir el picant, etc.
- Segon. Passar per ou batut.
- Tercer. Arrebossar amb panko, que és un pa ratllat japonès que queda molt més cruixent que el pa ratllat o farina de galeta que estem acostumats a fer servir.
- Quart. Fregir amb abundant oli de gira-sol a uns 180º. Ja que ens prenem les molèsties d'especiar els filets de pollastre, amb aquest oli neutre aconseguirem que els sabors es quedin pràcticament intactes.
- Cinquè. Reservar en paper absorbent per retirar l'excés d'oli.
I això es tot. Ja sé que és un simple arrebossat, però m'ha semblat divertit i ho he volgut compartir per si a algú li ve de gust provar-ho i fer variacions sobre el tema.
Amb la tecnologia de Blogger.
Això del Panko ho buscaré.
ResponEliminaCrec que he tastat coses fetes amb panko, però mai he tingut a la cuina.
Bona aportació!!
Crec que ho pots trobar al Club del Gourmet del Corte Inglés.
EliminaLògicament, també a qualsevol botiga de productes asiàtics.
Salutacions!