Posted by : Jordi Castaño dijous, 6 de juny del 2013

Bovinum
Mandri, 21
Barcelona
Tel. 932126859


Coneixia l'establiment del mateix nom que hi ha a l'Illa de Barcelona, però no havia sentit parlar d'aquest.
Està situat al carrer Mandri a prop de Mitre i és similar al que tenen al centre comercial.

Es tracta d'una xarcuteria a on, a part de les bones matèries primeres, abunden els elaborats i les delicatessen. A més disposen d'un celler amb molt bones referències. De fet, és un local idoni i pensat pel barri en el que està ubicat, ja que es tracta (bàsicament) de productes d'alt nivell adquisitiu.

Ofereixen esmorzars i berenars i al migdia tenen l'opció de poder menjar alguna cosa. Als vespres tenen tancat, però varen tenir el detall d'obrir-nos les portes pel grup que anàvem...



Quan varem arribar, ja ens tenien la taula parada i per començar ens havien preparat uns aperitius amb pernil d'aglà (molt bo!), pa amb tomàquet, croquetes (petites i saboroses), salmó amb salsa tàrtara i amanida, formatge amb oli i tòfona i un assortiment de bons formatges de pasta tova. Tot els productes de primera.



A continuació ens varen portar unes petites hamburgueses molt sucoses que les acompanyaven d'una salsa "Cafè de Paris". Molt bé.



Correcte el steak tàrtar. La presentació era molt millor del que es veu a la foto (disculpeu però un no pot estar per tot...). Bona carn, però excés de protagonisme del actors secundaris. 



Uns entrecots poc fets acompanyats d'escalivada varen ser els següents en apareix-re a escena. Com en els plats anteriors, molt bona qualitat de la carn, però si no fos bona en una xarcuteria d'aquest nivell a on tenen la major rotació possible... "apaga y vámonos" que diu aquell...



Menció apart mereix el següent plat. Costelletes de cabrit arrebossades. A banda de la qualitat i tendresa de la carn, l'arrebossat i el fregit estaven realment espectaculars. Potser de les millors que he tastat.



I per acabar amb el "foquerío" o "festival carni" ens van servir un filet amb foie. Molt tendre i deliciós, però a aquestes alçades del sopar ja estàvem tots massa tips i no el varem gaudir com segurament es mereixia...



Tot el sopar va estar acompanyat per un correcte vi negre, que no recordo quin era però que sempre estava present a la meva copa.

Per acabar i fer una digestió més suau i plaent, un bon gin tònic preparat amb molta cura.



El millor del sopar: el servei. Sense cap mena de dubte. Un 10 per totes les noies que hi havia al local i que ens van tractar com a reietons. Simpàtiques i eficients. Altres locals de restauració haurien de prendre nota.

El pitjor del sopar: la poca diversitat d'elements dels que es composa la piràmide dels aliments i el preu. Poca diversitat que podríem obviar tenint en compte que és una xarcuteria i que si entrem, ja sabem el que ens trobarem. Però potser va ser la sensació generalitzada de que eren masses plats de carn. I això ho dic jo, que m'encanta i soc bastant carnívor (tot i que cada cop menys). I el preu... sé que tot eren productes d'alta gama i de molt bona qualitat i que van obrir expressament per nosaltres, però em va semblar excessiu...



{ 2 comentarios... read them below or Comment }

  1. Jo soc client del de l'Illa i allà compro en ocasions.

    Una de les coses que hi trobo, és el cebon de galicia, que al meu gust és de les millors carns.

    I sempre que vull fer alguna festa carnívora, cap allà a comprar el cebon.

    Aquest del carrer Mandr, el conec, però mai he entrat.

    Salut!

    ResponElimina
  2. Doncs, no es diferencia gaire del de l'Illa, tret d'alguns productes més top, propis del barri en el que està situat.

    Crec que és una bona opció si estàs per allà a l'hora de dinar i passes amb una hamburguesa i una copa de vi.

    Salutacions!

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -