@tornesgirona i els seus brunyols
Fa 1 hora
Queixalada de marisc, paper de ceps i blat de moro amb iogurt de panses i rom |
Rovellons en papillota, verdures cuites en el seu suc, herbes aromàtiques i carn de perol |
Escudella amb rossinyols, botifarra negra, col farcida i cigrons |
Saltat de calamars, llenegues, untuós de xirivia, prunes i porros |
Arròs melós d’oca de l’Empordà, fredolics i escalunyes confitades |
Peça de bacallà al vapor, trompetes de la mort, olives negres i farinetes de pa i all torrat |
Civet de senglar en una làmina crocant de cama-secs i castanyes garapinyades |
Torreznos |
Ensalada russa |
Tàrtar de tonyina |
Calamars a la romana |
Carxofa |
Costelletes de lletó |
Calamars farcits |
Tàrtar de vedella |
Mitjana de bou |
Digestiu |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -