Posted by : Jordi Castaño dijous, 29 de maig del 2014

Restaurant Matilda
Plana del Hospital, 7
08190 - Sant Cugat del Vallés

Tel. 935 900 506

info@restaurantmatilda.com
http://www.restaurantmatilda.com


Aprofitant la jornada de reflexió per les eleccions europees (no podia treure'm del cap que havia d'anar a fer de "presi") i que feien un partit de futbol sense cap mena de transcendència (com tots els partits...), vàrem anar a conèixer un lloc "nou" que la dona va descobrir uns dies abans, tot passejant. I dic "nou", perquè quan vam preguntar, ens van dir que portaven allà des de feia catorze anys, i que havien fet recentment unes reformes per afegir (entre altres coses) els tiradors de cerveses (quina falera que ha agafat tothom amb aquesta beguda...).

El local és força acollidor i espectacular, i està ubicat en una antiga església (ho he llegit a la seva web...), amb unes voltes que arriben fins a 12 metres d'alçària. el que permet que puguin tenir dues plantes. El primer que crida l'atenció en entrar al restaurant és la gran làmpada de ferro que presideix el menjador de la planta baixa, i com bé va observar la meva dona, està agafada només amb una corda gruixuda a la paret (o almenys, aquesta era la sensació que donava...).



Tenen diferents menús que fan bona pinta (de "montaditos" i tapes, de cap de setmana, diaris, etc.), però aquest cop com només volíem fer un pica-pica doncs ja veníem ben servits del dinar, vàrem optar pels següents plats:

- Ous "braus" (5,90 €), que jo deixaria més aviat com uns ous enfadats... Vaig trobar que els hi faltava una mica de contundència. Amb una base de patates braves i l'ou ferrat amb un polsim de pebre vermell.

Ous "BRAUS"


- Patates braves (5,50 €). Si ja ho sé... S'ha de ser ruc, per demanar el mateix plat dos cops... Però havíem d'estar una mica amb la caraja. El mateix comentari del plat anterior serveix per aquest. No passaran a formar part del meu rànquing de braves...

Patates braves fetes amb salsa


- Croquetes de pernil ibèric (8,98 € per 5 unitats, o el que ve a ser menys de 2 € cadascuna). Bones de gust (es notava qualitat en el pernil utilitzat) però no tant de consistència, almenys per a mi. Crec que com he comentat ja en més d'una ocasió, m'agraden menys triturades, és a dir, a "zocotrocos" (paraula extreta del vocabulari de la sogra).

Croquetes de pernil ibèric


- Bunyols de bacallà. Ració generosa (7,95 €) amb una capa exterior cruixent i un interior molt suau. Ens van agradar força.

Bunyols de bacallà


- Bikini "Matilda" amb pernil serrà, formatge i crema de tòfona (4,40€). El plat que més ens va agradar. De totes maneres, el que si canviaria d'aquest plat, seria posar encenalls de pernil en lloc de fer-ho en una sola peça per no emportar-nos tot el tall de pernil al primer mos.  

El Bbkini "Matilda"


I per acabar, i aprofitant la setmana de "Sant Cugat va de tapes", en la que per 2,50 € et donen una tapa i una canya de cervesa en diferents restaurants de la ciutat. En aquest restaurant, entrava un magret d'ànec amb compota de poma (massa) i ceba a l'oporto. Ja sé que la fotografia està a l'inrevés, però em feia mandra editar-la per donar-li la volta (gireu el monitor o el cap, si voleu...).

Magret d'ànec amb compota de poma i ceba a l'oporto 


I tot i que el sopar es deia més amb unes cerveses, vàrem demanar un vi negre criança de la D.O. Montsant anomenat Blau, del que no puc explicar gaires coses, ja que aquella nit, jo no tenia gaire desperts els sentits.  

Montsant Blau criança 



Tot plegat, 59 € per tres persones, que si no contem amb els quasi 18 € del vi i els cafès, quedaria per uns 13 € per cap, cosa que no està gens malament.

Una bona opció de qualitat per anar a sopar de tapes per Sant Cugat i amb preus continguts si ens quedem en tapes, "montaditos" i entrants. Pel que vaig veure a la carta, que tenen penjada a la web amb preus actualitzats, també tenen plats de carn, peix i, per descomptat, hamburgueses (no sé per què estan a part de les carns...). Plats dels que no puc opinar, ja que no vàrem arribar a tastar cap d'aquestes especialitats, que deixarem per una propera visita.

{ 6 comentarios... read them below or Comment }

  1. Ja et dic d'entrada que no he estat mai... però és del mateix grup que el Clotilda de Sabadell, el Xarlot de Sant Cugat i algun altre.

    Les tapes que has posat tenen bona pinta... Però pel que fa al menjar - menjar, el Clotilda és molt deficient (i crec que tenen cuina factory externa que subministra a tots).

    I no soc jo... sinó que tinc opinions contrastades .... Però amb el rollo crísis, menú de nit a 19€ i menús infantils a 1/2€, tenen públic...

    El Clotilda de Sabadell el tinc a 50m de casa i tenen gent... Una mica el target de public que surt poc, va a un lloc "elegant" i gran... (permet un ver i ser visto de poble), però que té el gust a nivell zero...

    I ja et dic... a part de jo, que al principi els vaig donar 4 o 5 oportunitats, tinc altres feed-backs negatius...

    Però no dubto que a nivell tapes, ho puguin fer bé...

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'ha agradat l'expressió "ver i ser visto de poble"...:))

      Ja vaig veure per la web que era dels restaurants de "grup" amb tot el que això implica, però no puc dir pas que estigues malament. Si torno (cosa poc probable, però mai se sap...), miraré a veure com està el tema plats.

      De fet, el que més em va agradar va ser el local en sí. I amb això no te digo ná i te lo digo tó... ;)

      Abraçada!

      Elimina
  2. Sant Cugat és un d'aquests llocs totalment desconegut per nosaltres. Crec que vaig estar per primer cop dissabte passat per una comunió, o sigui que.. .De totes formes, pel que expliques, encara anar expressament a veure a aquesta gent, "va a ser que no", encara que no està malament de preu i pot ser per alguna cosa informal és una alternativa pele foráneos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs com ciutat, és una de les més tranqil·les i agradables per passar una estona o un dia, de les que he estat (potser juntament amb Palamós).

      Gastronòmicament parlant, a la ciutat de Sant Cugat mateix, desprès de la desaparició del Matsu poca cosa conec, tot i que a les rodalies si que hi ha algun que paga la pena...

      Aquest no és precisament dels que recomanaria per anar expressament, però si, si estàs per la zona i no coneixes res més per fer un dinar o sopar basat en unes tapes i unes canyes,

      Salutacions!

      Elimina
  3. hallo,
    Schöne Aufnahmen !! Und was für eine Menge leckeres Essen.
    Sie machen mich hungrig, .. hmmm .. !!

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -