EL VERDEL Y LA MANZANA. 30 MARZO 2024
Fa 8 hores
Olives i seitons |
Cigrons amb espardenyes i ou trencat (23,50 €) |
Turbot salvatge a la graella (26,50 €) |
Bacallà amb tripa (18,90 €) |
Assortiment de formatges (12,50 €) |
Coca de Llavaneres (7,50 €) |
Llobarro a la planxa |
Talls de llobarro preparats pel roner |
Llobarro sous vide |
Escuma de suquet de rap i carabiners |
CARPACCIO DE VIEIRA Suprema de mandarina, salsa de champagne i caviar |
OU DE PAGÉS Pols d'ibèric, espàrrecs bladers i salsa Périgueux |
LLOBARRO A LA DONOSTIARRA Pastís de porro i cremós de patata violeta |
"TXULETA" DE VEDELLA Bleda amb tòfona a la brasa i declinació de remolatxes |
BOMBÓ DE CRÈME BRÛLÉE fruits vermells |
PASSIÓ PER L'AVELLANA |
Terrassa Alaire |
Vistes del Passeig de Gràcia i La Pedrera, des de la terrassa de l'hotel |
Les Braves (4,50 €) |
Croquetes (2 € la unitat) |
Bunyols de bacallà (6 €) |
Coca Mossen (2,80 €) |
Mandonguilles amb sípia (8,60 €) |
Pèsols de Llavaneres amb ceba tendra i cansalada (11 €) |
Caneló amb tòfona (8,50 € + 12,50 € de la tòfona) |
Assortiment de formatges (12 €) |
Xoco-xoco (5,50 €) |
Pebrot del piquillo farcit (3 € unitat) |
Croquetes de rostit (10 € ració) |
Trinxat (8,50 €) |
Mandonguilles amb pèsols (12 €) |
Callos amb cigrons (14 €) |
Mel i mató (5 €) |
Carquinyolis (5 €) |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -