Libros gastronómicos para Sant Jordi 2024
Fa 10 hores
Els primers postres suposadament fets amb impressora 3D.. :) :) |
ESTHER: Destacar que al ser la taula “rara” no ens van fer ni cas. Ja hem comentat que el servei va ser especialment “estrany”. Una cambrera amb poca gràcia i tirant a seca. I el suposat maitre, que semblava l’amo, només anava directe a les taules de russos que demanaven txuletons i que cridaven força. Local molt “desangelat”, amb poca gràcia, deco una mica esperpèntica per barreja de coses i públic estranyot. Sort que érem nosaltres els “raros”... |
JORDI: No sé si serà un fet habitual, però es veuen desproporcionades les quantitats dels plats principals. Així, mentre el cap i pota era una minúscula (quasi rallant el ridícul) ració, els calamars o eren una mica grans o bé hi sobrava un de sencer. |
RICARD: Sense que tingui importància gastronòmica, a la visita ritual al wc, per rentar-se les mans, ja mancava el sabó i l’aparell d’assecar mans és dels que funcionen per proximitat, però només quan els ve de gust. I això a primera hora!. Però segons el Jordi, als serveis situats a la planta superior tot funcionava correctament. Com descàrrec per la cambrera, comentar que d'entrada i abans que arribés l'Esther, vaig tenir amb ella, un petit mal entès... I ves a saber si això va fer que la noia estigués un xic incòmoda la resta de l'àpat... |
Sepionets del Delta amb variat de bolets - 12 € |
Callos - 12 € |
Bacallà amb carxofes i gambes - 17 € |
Bacallà de la iaia - 16,50 € |
Gelat de wasabi - 5 € |
Interior del restaurant |
Wan Tun fregit (5 €) |
Rotllo de primavera (5 €) |
Costelles de porc a la sal i espècies (7 €) |
Empanades de carn i verdures (5 €) |
Pa xinès (2 €) |
Sopa freda de meló (6,50 €) |
Sheek Kebab - 9,30 € |
Aperitiu cortesia de la casa |
Aloo Tikki - 6,00 € |
Chicken Tikka Massala (10 €), Gosth Madras (12 €) i Basmati Chawal (4 €) |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -