Posted by : Jordi Castaño diumenge, 28 de febrer del 2016

Bacaro
Jerusalem, 6
08001 - Barcelona

Tel.: 695 796 066




Fa uns dies i tot escurçant la periodicitat d'incursions gastronòmiques inicialment fixada pels 3(o+) a Taula, vaig tenir l'oportunitat de tastar la cuina d'un dels restaurants que probablement consideri a partir d'aquest moment, com dels millors en què gaudir d'aquesta meravellosa barreja de farina i aigua anomenada pasta. 

Però no es limita només a això, sinó que és quelcom més. I és que fugint del convencionalisme dels clàssics restaurants italians que estem acostumats a conèixer, s'apropa més al concepte de taverna o bistrot en el que les elaboracions de la seva cuina van canviant en funció de la temporalitat i disponibilitat del producte. I és que a més, tenen just al costat un centre logístic de primera com és el mercat de La Boquería, que saben aprofitar i al que li treuen el màxim rendiment. 

El personal que atén Bacaro a la cuina i a la sala és d'origen venecià i per això és la seva, una cuina en què aposten fort pels productes del mar, a més de les pastes en qualsevol de les seves varietats.

Es tracta d'un rústic i petit local amb dos nivells i tot just mitja dotzena de taules per planta, ben separades i creant un ambient prou íntim per gaudir de relaxades sobretaules, i en el que la parròquia sembla ser bastant fixa.

Carta limitada a pocs però selectes plats en el que és complicat trobar la diferència entre entrants i principals, amb preus que d'entrada poden semblar elevats. Però res més allunyat de la realitat i si voleu saber i veure més coses i conèixer més detalls d'aquest restaurant i dels plats que vàrem gaudir haureu de clicar al següent enllaç:

Bacaro - by 3(o+) a Taula 

Em limitaré aquest cop a mostrar-vos un petit collage com avanç dels plats tastats pel grup...



{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. A la que tu anomenes "meravellosa barreja de farina i aigua anomenada pasta..."... Si no "le hechas algo de huevos", no sé massa com quedaria... :)

    És com la vida mateixa... "hay que hecharle huevos".. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet, amb els pocs coneixements que tinc del tema gastronòmic, jo sempre havia pensat que la pasta era bàsicament farina i aigua... Una altra cosa, són les versions que es fan amb ou, verdures, o fins i tot essències de fruits de mer... I... prous ous li poso ja a la vida... ;-)

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Molta testosterona veig per aquí amb tant d'ou. Vigileu que si estrenys massa es trenquen.

    S'haurà de tastar aquest lloc. :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. :-)))))

      Imprescindible si t'agrada el menjar italià ben fet i en especial, la pasta...

      Salutacions!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -