Posted by : Jordi Castaño diumenge, 17 d’abril del 2016

Can Miserias

Comte Borrell, 106
08015 Barcelona

Tel. 934 547 837





Nova sortida dels 3 (o+) a Taula, aquest cop sense cap èxit ni mena de gràcia... 

Moguts aquest cop pel soroll mediàtic de la xarxa, vàrem peregrinar a un lloc centenari de Barcelona, conegut per molta gent i amb bones referències del passat. En aquest cas, semblava que l'havien agafat uns antics propietaris que posaven en mans del fill la cuina d'aquesta casa, i com les cròniques llegides d'aquest lloc eren de fonts en principi fiables, vam decidir anar a comprovar-ho.

En mal moment vàrem fer cas... Prou significatiu és, que l'únic remarcable de la visita fos el vi... Un Santbru de la D.O. Montsant què, lògicament, no elaboren ells... En primer i més important lloc, cap dels plats que vàrem demanar tenia la més mínima gràcia i ni tan sols es podia destacar un aspecte positiu dels mateixos. En segon lloc, fets aïllats i puntuals (o no) del servei, que van fer que l'estada fos encara més negativa, com el fet que després de demanar la substitució d'una copa amb la vora desportillada (tot i que no hagués calgut ni demanar-ho, doncs era prou evident) van canviar-la per una de mida i inferior qualitat (només tenien tres d'iguals??). O bé les contínues confiances del cambrer tocant l'espatlla com si fóssim col·legues de tota la vida. O estar cridant a la cuina amb els amics que t'han vingut a visitar, sense tenir en compte que potser estàs molestant qui precisament et dóna de menjar... els clients.

En fi... Si voleu saber-ne més i acabar de llegir la crònica d'aquest dinar, ho podreu fer com sempre de forma més detallada clicant en el següent link que us portarà al nou lloc web del nostre grup:






Menció especial pel detall "totally viejuno" dels taps de xocolata amb aiguardent... I pel fet d'haver de tornar a prendre pastilles pel estómac gairebé un any després... Jo vaig ser una de les dues terceres parts "intoxicades" pel dinar. 
 

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Ostres... m'has deixat bocabadat i esmaperdut amb la descripció "vora desportillada"... Jo amb molt d'esforç he arribat a "copa escantonada", amb greu perill pels llavis superiors...

    #Déu_nos_en_guard
    #p_____Misèria

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ep! La meva estona m'ha costat trobar una descripció adient.
      :-)))

      La veritat és que a mida que vaig recordant el dinar, cada op m'adono més de la presa de pel que va suposar...

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Quan visites un lloc així m'emprenya per la pèrdua de temps, de diners, la sensació de presa de pèl i si a sobre s'han de prendre antiàcids, crec que s'ha de dir a la xarxa.

    Una llàstima de lloc.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Abans em limitava a no publicar-los, però d'un temps ençà els publico sota l'etiqueta de "Restaurant NO ®". Afortunadament, són els menys...

      Salutacions!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -