Posted by : Jordi Castaño diumenge, 13 de novembre del 2016

Xerta
Carrer de Còrsega, 289
08008 Barcelona
Tel. 937 379 080






Va ser aquesta la nostra 25ena trobada i per celebrar-ho, vàrem anar al restaurant d’un cèntric hotel de luxe de Barcelona: L'Ohla Eixample. Al seu interior, ens trobem amb el restaurant Xerta, que és com la segona casa del xef de El Torreó de l'Indià, restaurant situat a aquella localitat de terres de l'Ebre. 

L'interior és com correspon a un establiment de la seva categoría (estem parlant d'un hotel de cinc estrelles), ample, moder i lluminós, amb taules ben distants entre si que li otorgen una gran intimitat i recolliment. 

No parlem precisament d'un lloc econòmic per menjar. És la seva carta un recull de plats e ingredients de luxe procedents majoritàriament de la zona del Delta de l'Ebre, com angules i anguiles, ostres, espardenyes, ortigues i d'altres mariscs i peixos de tall similar (algunes poques referències de carn, també són presents a la seva carta). A part, disposen de tres menús diferents dels que pots gaudir en funció del dia de la setmana i la franja horaria, i que són: el Menú de Degustació, el Menú del Delta i el Menú Executiu, que va ser precisament aquest últim l'escollit aquell migdia per fer un tast de la seva cuina.

Només avanço que és, juntament amb el que vam gaudir a Caelis, dels millors i més ben valorats menús de migdia que hem fet fins a data d'avui.   




Com sempre, si voleu saber quins van ser els plats escollits, així com el que vàrem pagar i les sensacions generals que ens va provocar, podreu llegir la crònica detallada de la visita a la web dels 3(o+) a Taula 









La meva valoració particular del lloc va ser molt positiva, trobant una RQP excel·lent, una cuina de molt nivell, una sala d'ensomni i un servei amable i eficient. 


{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. L'arròs fa molt bona pinta. Trobo que 35€, tot inclós, és un bon preu per un lloc i cuina d'aquesta qualitat.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I a part de bo, en una quantitat més que generosa. Jo que sóc molt jalón, vaig haver de fer un esforç per acabar-lo...

      Un lloc molt recomanable.

      Salutacions!!

      Elimina
  2. Em va agradar molt. Com li comento al Ricard, pot ser anava predisposada, donat què és el tipus de restaurant que m'agrada. Des de abans de l'estiu que ho tinc pendent de publicar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dona... es que no pares... :-)
      Molt bon lloc.

      Salutacions!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -