- Back to Home »
- 3(o+) a Taula , Restaurant , Restaurant ® »
- Xerta. Un dels millors menús executius de Barcelona.
Posted by : Jordi Castaño
diumenge, 13 de novembre del 2016
Xerta
Carrer de Còrsega, 289
08008 Barcelona
Tel. 937 379 080
Va ser aquesta la nostra 25ena trobada i per celebrar-ho, vàrem anar al restaurant
d’un cèntric hotel de luxe de Barcelona: L'Ohla Eixample. Al seu interior, ens trobem amb el restaurant Xerta, que és com la segona casa del xef de El Torreó de l'Indià, restaurant situat a aquella localitat de terres de l'Ebre.
L'interior és com correspon a un establiment de la seva categoría (estem parlant d'un hotel de cinc estrelles), ample, moder i lluminós, amb taules ben distants entre si que li otorgen una gran intimitat i recolliment.
No parlem precisament d'un lloc econòmic per menjar. És la seva carta un recull de plats e ingredients de luxe procedents majoritàriament de la zona del Delta de l'Ebre, com angules i anguiles, ostres, espardenyes, ortigues i d'altres mariscs i peixos de tall similar (algunes poques referències de carn, també són presents a la seva carta). A part, disposen de tres menús diferents dels que pots gaudir en funció del dia de la setmana i la franja horaria, i que són: el Menú de Degustació, el Menú del Delta i el Menú Executiu, que va ser precisament aquest últim l'escollit aquell migdia per fer un tast de la seva cuina.
Només avanço que és, juntament amb el que vam gaudir a Caelis, dels millors i més ben valorats menús de migdia que hem fet fins a data d'avui.
L'interior és com correspon a un establiment de la seva categoría (estem parlant d'un hotel de cinc estrelles), ample, moder i lluminós, amb taules ben distants entre si que li otorgen una gran intimitat i recolliment.
No parlem precisament d'un lloc econòmic per menjar. És la seva carta un recull de plats e ingredients de luxe procedents majoritàriament de la zona del Delta de l'Ebre, com angules i anguiles, ostres, espardenyes, ortigues i d'altres mariscs i peixos de tall similar (algunes poques referències de carn, també són presents a la seva carta). A part, disposen de tres menús diferents dels que pots gaudir en funció del dia de la setmana i la franja horaria, i que són: el Menú de Degustació, el Menú del Delta i el Menú Executiu, que va ser precisament aquest últim l'escollit aquell migdia per fer un tast de la seva cuina.
Només avanço que és, juntament amb el que vam gaudir a Caelis, dels millors i més ben valorats menús de migdia que hem fet fins a data d'avui.
Com sempre, si voleu saber quins van ser els plats escollits, així com el que vàrem pagar i les sensacions generals que ens va provocar, podreu llegir la crònica detallada de la visita a la web dels 3(o+) a Taula
La meva valoració particular del lloc va ser molt positiva, trobant una RQP excel·lent, una cuina de molt nivell, una sala d'ensomni i un servei amable i eficient.
Amb la tecnologia de Blogger.
L'arròs fa molt bona pinta. Trobo que 35€, tot inclós, és un bon preu per un lloc i cuina d'aquesta qualitat.
ResponEliminaSalut!
I a part de bo, en una quantitat més que generosa. Jo que sóc molt jalón, vaig haver de fer un esforç per acabar-lo...
EliminaUn lloc molt recomanable.
Salutacions!!
Em va agradar molt. Com li comento al Ricard, pot ser anava predisposada, donat què és el tipus de restaurant que m'agrada. Des de abans de l'estiu que ho tinc pendent de publicar!
ResponEliminaDona... es que no pares... :-)
EliminaMolt bon lloc.
Salutacions!!