MURAL Y FRESAS. 27 ABRIL 2024
Fa 3 hores
Soupe au curry (Thaï) - 7,50 € |
Bành Cuôn (raviolis vietnamites) - 5,00 € |
Raviolis aux "crevettes" - 4,50 € |
Brioches à la purée de graines de lotus - 4,00 € |
ZENSAI - Petits tastets japonesos de fruits del temps |
OTSUKURI - Sashimi de tres tipus de peix i/o marisc fresc del dia |
AGEMONO - Tatsutaage de rap i carxofa |
NIMONO - Bunyols de tofu amb el seu brou |
YAKIMONO - Daus de filet de vedella amb salsa japonesa |
SHINOGI - Amanida de gamba, shiitake i espàrrec verd amb salsa kimizu |
OSHOKUJI - Arròs ankake amb cranc i sopa de miso vermell |
Agar-agar de mandarina i gingebre |
ESTHER: Jo destacaria el caliu que desprèn el lloc i que em vaig sentir com a casa... tot i que el local no és especialment gran, ni ampli, ni còmode, però genera quelcom especial i la noia i el noi que atenen/cuina són molt agradables i entesos del què ofereixen (i gens dogmàtics ni didàctics, ni rolleros, el qual s’agraeix). I el menjar és totalment el meu estil. Vaig gaudir en tots els plats, excepte les gyozes que també penso com el Jordi, que estaven massa fetes i com resseques i cert que no ho vàrem comentar allà, precisament pel què deia a l’inici, suposo, perquè estàvem còmodes i a gust i no sempre tot és de 10! ;-) |
RICARD: La tendència dels vins naturals, sembla créixer de manera imparable i actualment ja se'n poden trobar fins i tot de bons com el que aquí vam prendre.. :). En tot cas i des de el meu escepticisme habitual, com qualsevol religió, em costa una mica endinsar-me i em fa gràcia (i no és el cas de Casa Xica) que quan et prediquen dels vins naturals i per donar conversa els comentes que coneixes “fulanito o sutanito”” que també és #influencer del tema, sols rebre com resposta...”si... ja el coneixem... però no coincidim en el criteri sobre vi natural”. |
JORDI: Dels plats que vaig poder tastar en aquesta trobada, només un d’ells em va semblar que no estava estranyament a l’alçada de la resta. Les Gyoses (o gyozes) estaven tant fetes i al llindar del cremat que almenys jo no vaig trobar per enlloc el sabor dels ingredients que en teoria portava. De fet, fins i tot em va estranyar que cap dels tres diguéssim res, potser arrastrats pel bon rotllo que portàvem aquell dia... A banda d’aquest detall i del fet que alguns dels plats tinguessin unes dimensions excessivament reduïdes, coincideixo en la percepció global de que és un lloc molt agradable amb una bona cuina i una RQP acceptable. Del tema vins naturals, la veritat és que tampoc tinc cap preferència ni opinió formada al respecte, o sigui que ni suma ni resta. |
Blat de conreu ecològic amb verduretes i pesto rosso - 9,90 € |
Sopa de tomàquet i albergínia escalivada - 8 € |
Amanida amb salmó marinat i formatge fresc Valette - 10 € |
Flam de porros i espinacs amb salsa Gorgonzola - 7,70 € |
Pollastre de corral amb albergínies al Pimentó de la Vera - 12 € |
Mandonguilles amb cananes - 12 € |
Estofat de llengua de vedella amb patates - 7 € |
Pastis de formatge & Iogurt amb confitura |
Xató - 9,90 € |
Sardines a la baborada - 9,50 € |
Bacallà a l'all traginer - 15,00 € |
Pollastre amb samfaina - 12,50 € |
Confit de costella de porc amb cigrons i botifarra negra - 9,80 € |
Xolís (o més aviat el que quedava...) |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -