Posted by : Jordi Castaño diumenge, 8 de gener del 2017

La Taverna de Can Roca
Carrer Gran de Sant Andreu, 209
08030 - Barcelona

Tel.  933 465 701




Després del canvi de propietari i del traspàs del negoci en mans del cuiner de Can Piqué (a Montcada), hem anat un parell de cops a aquesta taverna del barri de Sant Andreu de Barcelona, la primera tot just produir-se el traspàs i aquesta última amb els 3(o+) a Taula (5 aquell dia...) després de la reforma integral que han fet amb l'antic bareto que era abans. I no ho dic pas en to despectiu com podreu comprovar si llegiu la meva crònica d'aquella etapa a Can Roca. Una altra joia amagada.

Després de la reforma, que podríem qualificar més bé com de rentat a fons, doncs continua amb el mateix esperit que tenia abans de casa de menjars de barri, s'ha millorat molt la sala, però per sobre de tot, la cuina, dotant-la d'eines més modernes i sofisticades amb les que donar una altra finalització als plats clàssics que en aquest restaurant s'han servit i menjat tota la vida. 

Disposen d'una completa carta que permet escollir entre una dotzena de primers i uns altres tants de segons, a part de les recomanacions del dia. 

Segueixen reformant poc a poc el local, ja que prové d'una antiga casa d'hostes que és un laberint d'estances i passadissos en els quals pensen anar ubicant diferents sales i apartats privats (fins i tot algun amb sortida a pati exterior). 






Pel que fa a la cuina, als plats escollits, i al que vàrem pagar i les sensacions generals que ens va provocar, ho podreu llegir a la crònica detallada que de la visita vàrem fer, a la web dels 3(o+) a Taula 






Un d'aquells estranys locals que tot i el seu aspecte exterior que no convida potser a entrar, és una gran casa de menjars a on dinar extraordinàriament bé a la ciutat de Barcelona. 

{ 2 comentarios... read them below or Comment }

  1. Joer! quin títol li has plantat al post. Sembla que l'anterior amo feia nosa i tot...

    Hi ara hi molts d'aquests amb façana que no inviten a entrar i resulten ser una troballa. Deu ser una estratègia comercial...???

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha, ha, ha... Ja ets bèstia!! Però ara que ho dius, si que sembla una mica desencertat el títol...

      En aquest cas no penso que sigui una estrategia comercial, tot i que de ben segur que més d'un aprofitant el "tirón de la cutrez" per promocionar aquesta mena de locals.

      Un dia faré un post (sol o amb els camarades del 3 o+) de "restaurants sense collonades" a la ciutat de Barcelona. Només pensant una mica, ja m'han sortit cinc... :-)

      Salut!!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -