Posted by : Jordi Castaño diumenge, 19 de febrer del 2017

Suculent
Rambla del Raval, 43
08000 - Barcelona


Tel. 934 436 579

suculent@suculent.com
www.suculent.com




En aquesta sortida dels 3(o+) a Taula em tocava triar a mi, i vaig anar a la cosa segura (o més aviat a un dels llocs més aclamats, publicats i comentats de Barcelona i que tenia pendent des de feia ja molt de temps) i de pas, treure'l de la llista de pendents (penso que només em deu quedar un centenar escàs...). 

Situat a la Rambla del Raval a l'alçada del gat de Botero, ens trobem amb aquest restaurant en el qual la cuina és molt destacable, però amb un interior massa petit i quasi arribant a ser angoixant, en forma de tub en el que han ubicat (quasi amb calçador) una barra i mitja dotzena de taules amb molt poc espai entre elles i entre les mateixes i la barra, amb el consegüent problema de les incomoditats si estàs assegut a la banda que dóna al passadís.     

Mobiliari rústic i look hipster (o modern, com vulgueu definir-ho...) en el que tornem a trobar taules despullades (ja sense estalvis ni de paper...) com ja és habitual en aquest tipus de locals. 

Carta elaborada seguint les mateixes tendències comentades pel que fa a interiorisme i decoració, i amb divisió entre "Per picar", "De cullera", "De la mar", "De la muntanya", "Mar i muntanya" i algun altre que ara no recordo. També disposen de diferents menús de degustació (un de normal a 60 € i un altre de llarg a 75 €) que no sé jo si seria el lloc més adient per fer-lo (per comoditat, no pas per cuina...). 




Com sempre i pel que fa al detall dels plats escollits (només desvelaré que el millor plat, per mi i estranyament, van ser unes postres), el que vàrem pagar (que ja avanço que ens va colpir una mica per la seva RQP) i les sensacions generals que ens va provocar, ho podreu llegir a la crònica detallada que de la visita hem fet a la web dels 3(o+) a Taula 






Tot i que reconec el gran nivell de la seva cuina, no penso que torni, a menys que algú em digui d'acompanyar-lo, bàsicament per la seva incomoditat a taula i a una deficient RQP (com a exemple, el plat de tonyina en el que penso que no arribava als 100 grams i que sense elaboració es va enfilar fins a quasi 20 €, i que ens donaria una ràtio d'uns 200 € / quilo, que penso que ni al Japó). I reitero que es menja molt bé, però no a qualsevol preu ni en qualsevol condició... 


{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. I si ara et queixes de les taules, haguessis vist les inicials, que la gràcia anava de que les havien fet amb els taulons de les antigues neveres... I ja imagines....

    Per la resta, 100x100 d'acord amb el que dius i pel que fa a la tonyina, jo vaig ser el que va sortir amb els 100g a la panxa... Sort dels cargols del teu arròs que vaig poder assolir els 110g mínims de proteïna animal que em marco com fita diària...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que no sé que tinc en contra dels pobres cargols... Però una cosa que baveja i s'arrossega pel terra mai m'ha fet trempar (i no vull comparacions odioses...).

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Com per fer un menú degustació: sense estovalles, esquena amb esquena i xivarri a sac. Sempre hi ha gent que compra... en fins... un lloc per lluir-te més que per sopar.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I curiosament, aquell dia havia el menú de degustació de la tòfona que sortia per 120€... que sincerament, em sembla una mica de presa de pel... Però ha d'haver gent per tot...

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -