Posted by : Jordi Castaño diumenge, 28 de maig del 2017

Gamba de la Costa
Roger de Flor, 252
08025 - Barcelona

Tel.: 934 577 793

http://www.gambadelacosta.cat



A una zona de Barcelona on mai imaginaries trobar una cuina d'aquestes característiques (per sobre de la Diagonal i a uns centenars de metres de la Sagrada Família), ens trobem amb aquest restaurant que, sense cap mena de dubtes, situaríem abans en llocs com la Barceloneta. 

Es tracta d'un clàssic restaurant d'aquells que tampoc criden gaire l'atenció des de l'exterior, amb un interior d'igual forma discret, amb mobiliari robust de fusta i taules amb estovalles i tovallons d'un sol ús.   

Carta a la qual, lògicament, predominen els productes del mar, deixant només tres plats per a carnívors com a categoria de la carta i un parell més a dins dels entrants. A part dels productes del mar (de la barca d'en pescador Josep, que diuen ells...), ens trobem amb elaboracions de tonyina (Balfego), diferents entrants en els quals predomina la matèria primera del mar, i arrossos INDIVIDUALS (cosa poc vista als restaurants de la nostra ciutat...). 

Com sempre que fem als tours amb els 3(o+) a Taula vàrem compartir uns entrants (de gran nivell tots ells) i vam porquejar els principals que cadascú de nosaltres va triar.



Si voleu conèixer el detall dels plats escollits, el que vàrem pagar, i les sensacions generals que ens va provocar, ho podreu llegir a la crònica detallada que de la visita hem fet a la web dels 3(o+) a Taula clicant en el següent enllaç:






Un molt bon lloc a on menjar peix i arrossos individuals, sense haver d'atavalar-se entre la gentada que inunda les zones comercials i turístiques de Barcelona (Barceloneta, v. gr.).

{ 2 comentarios... read them below or Comment }

  1. Ara ve quan arriba el/la foodie despistats i diuen.... "Yo conozco un sitio también muy bueno y con personal muy enrrollado... Se lama La Paradeta i creo que tienen más de uno en BCN... ¿Lo conoces?".

    Ja veuràs com em cau a mi el comentari genial aquest.... :) :)

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No home... no siguis negatiu... Qui vols que faci aquesta mena de comentaris? Però si tothom t'estima molt... Ja veuràs com tot anirà bé... ;-)

      Abraçada!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -