Posted by : Jordi Castaño diumenge, 29 d’octubre del 2017

Bar Bodega Bartolí
Vallespir, 41
08014 - Barcelona

Tel. 933 391 021






El vaig conèixer fa un parell d'anys (Bartolí - 2015) i he anat repetint en alguna altra ocasió, totes amb més que satisfactoris resultats. Com en aquesta nova trobada dels 3(o+) a Taula em tocava escollir a mi i em venia de gust un lloc a on menjar cuina casolana de l'autèntica i contundent, cap allà que vam anar.

El local té l'encant d'aquells Bar Bodega de barri que de ben segur tots tenim presents (o almenys els que ja tenim una edat), amb l'afegit de la seva acurada decoració amb multitud de fotografies a les parets, ampolles, capses de begudes i bótes de gran format repartides pel local. 

Pel que fa a la seva oferta, tenen l'opció de tapes i racions que tenen anotades a la pissarra que dóna a la gran barra de marbre i fusta, o bé el menú del dia o la carta, que en aquests dos últims casos, són cantades pels mateixos cambrers. La seva cuina és de mercat i amb especialitats catalanes. Plats de tota la vida entre els quals destaquen els contundents preparats a base de menuts (peus, tripa, orella, morro), sense obviar d'altres de la nostra gastronomia (mandonguilles, escudella, peixos a la graella, etcètera...). El millor és deixar-se portar i fer cas del que ens recomanin. 




Si voleu conèixer la resta de la crònica i salivar amb els plats que vam tastar, el que vàrem pagar i d'altres històries, ho podreu llegir a la crònica detallada que hem fet a la web dels 3(o+) a Taula clicant en el següent enllaç:







Particularment, és una de les millors opcions (juntament amb Can Vilaró) que podem gaudir a Barcelona, per anar a tastar d'una cuina casolana especialitzada en menuts, en la que el servei juga un paper molt important per la seva eficiència i generositat. 

{ 2 comentarios... read them below or Comment }

  1. I a prop de l'estació de Sants!!! Aquest queda anotat per anar a fer una tapeta!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com t'he dit per l'altre pàgina, totalment recomanable. I no només per una tapeta... Llàstima que estigui tancat al vespre...

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -