Posted by : Jordi Castaño diumenge, 15 d’octubre del 2017

SHUNKA
Sagristans, 5
08002  - BARCELONA


TEL: 934 124 991




Havia estat prèviament al guardonat Koy Shunka amb una estrella Michelin (podeu llegir el post clicant al nom) i sempre li havia tingut ganes a l'origen d'aquest... El Shunka. I quan els 3(o+) a Taula em van comunicar que sería el següent destí gastronòmic, he de dir que em van donar una gran alegría.

Des dels seus inicis, és una izakaya (taverna japonesa) de categoria superior, en la que trobem d'entrada les característiques cortines japoneses (que tradicionalment servien per a eixugar-se les mans en sortir) i que al seu interior no predomina ni es reflexa el luxe del qual gaudeix el seu germà Koy Shunka. Senzilles taules de fusta, nues i amb un parament tirant a normal (fins i tot els bastonets són de fusta com els que podem trobar a qualsevol xinès o japonès de tipus mig). 

Però tot això ho deixes de banda quan comences a tastar i a gaudir dels plats que et van arribant (ja avanço que ens vam decantar pel menú degustació) en el que se't fa complicat decidir quin és el plat top de tots els que han arribat... 




Si voleu conèixer la resta de la crònica amb el detall del menú aquest que vam gaudir, el que vàrem pagar i d'altres històries, ho podreu llegir a la crònica detallada que hem fet a la web dels 3(o+) a Taula clicant en el següent enllaç:






Per a mi, està entre els cinc millors restaurants japonesos de Barcelona. Producte fresc de primeríssima qualitat i servei impecable i multicultural que et fa sentir còmode. I tot això a un preu sensiblement inferior al seu descendent Koy-Shunka. Molt recomanable. 


{ 2 comentarios... read them below or Comment }

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -