Posted by : Jordi Castaño diumenge, 26 de novembre del 2017

L’Artesana Poblenou
Sant Joan de Malta, 150
08018 – Barcelona

Tel. 930 022 039




En aquesta nova sortida amb els 3 (o+) a Taula ens vam endinsar, per suggeriment de l'Esther, al barri de Poblenou de Barcelona, a un petit restaurant on la cuina és d'un gran nivell i sorprenent pel que esperes trobar en un lloc com aquest. I no ho dic pas en cap to despectiu, sinó més aviat per la estética que l'envolta de bar de barri, a la qual estem acostumats els que, com jo, ens hem criat i crescut en barriades humils. 

Local petit amb poc més de mitja dotzena de taules despullades (amb absència d'estovalles i tovallons de paper) a un interior mal aïllat acústica i tèrmicament. I per una altra banda, tenim un servei molt jove i disposat, amb una eficiència i amabilitat digna d'un servei de restaurant de nivell, i una cuina molt ben elaborada (en la que segons he llegit, figura un ex-xef de Gresca) amb un bon i atractiu producte. 

Carta amb plats elaborats i apostes arriscades, en un format que facilita la compartició dels mateixos, i menú del dia força atractiu de preu i de contingut pel que vàrem poder observar aquell dia. Carta de vins complerta i amb referències que tampoc pensaries trobar allà.  



Aquell dia, vam demanar amb l'ajuda i consell de la noia que ens va atendre, vuit plats de la carta i unes postres que podreu descobrir, junt amb el que vàrem pagar i d'altres històries, clicant en el següent enllaç:






Com a resum particular, diré que trobo que és l'etern debat (un d'ells, si més no...): bona cuina vs. incomoditat. I particularment, sóc dels que opina que si no pots parlar i estàs desitjant marxar d'un lloc per que et sents angoixat per la pressió del soroll de les veus, ja pot ser bona la cuina i amable i eficient el servei, que a mi no em tornaran a veure per allà. Potser anant a altres hores en que no estigui tan ple... 


{ 2 comentarios... read them below or Comment }

  1. Confort. I bons plats. Si vas a gaudir un àpat la bona cuina és imprescindible i sense confort no s'assaboreix igual.
    Ara, si vas a omplir la panxa, tant dóna...

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que no seria el meu cas, ni el del comando... :-)
      Però bones sensacions pel que fa la cuina.

      Salut!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -