Posted by : Jordi Castaño diumenge, 12 de novembre del 2017

MEMORIAS DE CHINA
Lincoln, 17
08006 - Barcelona

Tel. 934 157 602

www.memoriasdechina.com





Penso que és el primer cop que en una de les trobades periòdiques que fem els dels 3(o+) a Taula sóc l'únic que ha estat al restaurant escollit (Memorias de China - 2015), ja que els altres integrants del comando, són dos culs inquiets que han estat a la major part de restaurants de la ciutat (i rodalia...). 

El local, tret de la tipicitat i folklore que acompanyen als restaurants d'aquest país (dracs, daurats i vermell, fanals, bambú...), és ample i còmode, amb un parament de qualitat i taules amb estovalles de les de veritat, i espai suficient entre taules per no haver de compartir les converses. Parets decorades amb fotografies de les visites que diferents "personalitats" i gent "famosa" han fet al local. Imagino que deu donar caché de cara a la gent que aquest fet l'excita ("Mira! Aquí ha estat el Pepito" o bé "Fins i tot el Juanito ve aquí a dinar"... i expressions similars). 

Les opcions de la seva carta són extenses (massa?), podent escollir des de plats en format entrants i tapes, fins a opcions vegetarianes, passant per carns, peixos i com no, arrossos. Els plats més representatius de la casa, que són alhora els que més ens poden fer pujar el compte, són els de llamàntol i els d'ànec lacat. Tanmateix disposen de diferents opcions de menús tancats de degustació o bé d'assortiments com el de Dim-Sums. 





Aquell dia, part de nosaltres vam escollir un dels menús de degustació que podreu descobrir, junt amb el que vàrem pagar i d'altres històries, ho podreu fer clicant en el següent enllaç:







Com a resum, dir que és un molt bon restaurant, que tot i que no és econòmic, ens pot fer passar una agradable vetllada. Cuina molt ben elaborada i amb ingredients de qualitat, que juntament amb la del Shanghai, és una de les millors exponents de la cuina xinesa, amb un servei molt atent (estan en tot), ràpid (els plats triguen realment molt poc temps en arribar a la taula) i eficient. L'únic punt negatiu i que costaria realment poc solucionar, és el que també vaig constatar l'altre cop que vaig visitar-lo: els preus de la carta figuren sense IVA, fet que si no vaig desencaminat, no és ni legal. 


{ 7 comentarios... read them below or Comment }

  1. Mira que anar a parlar de legalitats en la comunitat xinesa a BCN.... :) :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha, ha, ha... però tinc raó, oi? No fas pas gaire recordo haver llegit un article al respecte i deien que pots abonar només el que posa a la carta. I allà tampoc em vaig adonar (va ser repassant el meu post anterior), per que si no, crec que la liem parda... :-)))

      Abraçada!!

      Elimina
  2. El xinesos clàssics són aclaparadors, massa guarniment!!
    Les cartes tant llargues em despisten i finalment no se què agafar però en un xinès ja vaig conscienciada que és el que em trobaré.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que em costa tastar nous plats quan són tan nombroses les opcions de la carta. Em provoca una nebulosa mental que fa que sempre repeteixi els mateixos plats. L'excepció és quan pots triar un menú de degustació com va passar en aquest cas, que aleshores tastes si o si el que et porten.

      Salut!!

      Elimina
  3. Respostes
    1. De qualitat i a bon preu, sempre que no et piquis els dits amb plats de llamàntol o similars...

      Salut!!

      Elimina
  4. Carta massa llarga, sí! :-) esther

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -