Posted by : Jordi Castaño diumenge, 4 de març del 2018

Dos palillos
Elisabets, 9
08001 Barcelona

Tel. 933 040 513

www.dospalillos.com



Canvi d'estil a les convocatòries dels dinars periòdics dels 3(o+) a Taula, a un restaurant que precisament aquest 2018 fa 10 anys, amb una cuina més de format degustació i, a més, amb estrella Michelin, amb l'Albert Raurich al capdavant, un dels molts "exbulli" que van iniciar carrera pel seu compte.

Situat en un dels modestos carrers del barri del Raval, l'establiment compte amb tres espais diferenciats, com són el bar (a l'entrada, on podem demanar plats de la carta de forma més informal), la terrassa (condicionada per l'hivern) i la barra asiàtica, que va ser l'opció escollida i que és la més representativa del local, tot i que no seria la comoditat el seu valor més destacable...

Com he dit abans, la seva cuina és tota en format de degustació i petits platets que, tot i disposar també de carta, permeten compondre els diferents menús que integren la seva oferta: Menú Dos Palillos (amb tretze plats i tres postres), Menú Dos Palillos Festival (amb quinze plats i quatre postres) i l'opció escollida aquell dia per nosaltres que va ser la del Menú Especial Migdia (amb vuit plats i unes postres). 

La cuina, és clarament d'influències asiàtiques, amb nigiris, dumplings i altres ingredients i coccions típiques d'aquells països. Com a mostra, deixo una imatge del plat que particularment més em va agradar, que era una cansalada de qualitat cuinada en tres passes: buit i al sous vide, forn i acabat en brasa, allà mateix a la barra i a la vista dels comensals.




Us animo, si voleu ampliar el resum d'aquesta experiència, a entrar i llegir el post que de forma conjunta hem fet a:

Des del meu punt de vista, destacaria per sobre de tot la qualitat del producte i de la cuina, però que no em compensa amb la incomoditat d'una barra on no gaudir d'una sobretaula mirant-te les cares. Per una altra banda, també vaig trobar justet de quantitat el menú de migdia, tot i que sóc conscient que a molta gent ja li anirà bé.  

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Veus... jo no vaig trobar just el menú... Però de fet potser ja anava mentalitzat :)

    Però amb la incomoditat -no física, sinó de comunicació- la veritat es que tenia ganes d'acabar...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que venies esmorzat de casa... després de veure't repelar una paella de generoses dimensions, no puc creure que no trobessis just el menú...

      I la incomoditat, jo l'ampliaria al camp físic també. Jo tenia la sensació d'estar assegut a la tassa... :-))

      Però en línies generals, content d'haver triat aquest lloc.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Resumint: bons plats però no compensa el seure a la barra? No puc creure que no hi hagi taules i cadires (i un creient afegiria: com Deu mana!!!) :-D

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser de cara al bon temps, ve de gust seure a una de les taules que tenen a la terrassa, però amb el temps que està fent aquests dies, va a ser que no... :-)

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -