Posted by : Jordi Castaño diumenge, 18 de març del 2018

Hetta Cuisine
Passatge de Marimon, 5
08021 - Barcelona

Tel.: 932 529 594



No podia ser una ratxa de tants bons restaurants aquest 2018... En aquesta nova sortida dels 3(o+) a Taula, hem tornat de cop a la realitat de les inauguracions mediàtiques i programades, que malauradament i habitualment ens deixen un mal gust de boca. En aquesta ocasió, es tracta de l'obertura, o més aviat reconversió, de l'antic local on s'ubicava el restaurant Céleri del xef Xavier Pellicer. En el mateix local, un grup gastronòmic ha deixat en mans (vuit per ser més exactes) d'un grup de xefs la direcció i execució d'aquest nou projecte. 

La seva sala té una decoració de fusta de tonalitats càlides i compte amb poques taules que permeten observar la seva cuina vista, que d'entrada pot fer gràcia, doncs visualment és fins i tot agradable, però com està a tocar del menjador separada només per unes mampares metàl·liques que no aïllen gaire d'olors, fums i sorolls (canten les comandes com si no hi hagués un demà), quan ja portes una estona no et sembla tan maca... 

Si a tot això li afegim el teatre amb què envoltaven l'ambientació (tour per la cuina donant la ma als cuiners, música ambient que he estat a pubs que la tenien més baixeta, ...) ja us podreu imaginar quines van ser les nostres impressions inicials, que ja van fer d'entrada que estiguéssim menys receptius amb la resta de paràmetres que acostumem a valorar. 

Format de petits plats d'elaborada cuina amb productes ecològics i sostenibles dels quals has de demanar un mínim de tres per cap si vols notar alguna cosa a la panxa, i segons recomanen ideals per a compartir, tot i que són masses els de cullera que fan complicada la tasca. 
  






Si voleu, podeu llegir el post que de forma conjunta hem fet a:


En resum... cuina curiosa i ben resolta en general, a una sala que particularment se'm va fer massa incòmode per sorolls i teatre. Recomanable potser, per a amants d'aquesta cuina de petit format, ecològica i sostenible amb productes de temporada. 

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Ho lamento... #nolovolverèahacermás :) :)

    Em va fer gràcia, anar a veure un lloc d'exciteds i vam tocar realitat, després d'una ratxa prou bona de visites...

    Esperant que aparegui el capullo de torn, dient "no aveis entendio nada" (*)

    L'ortografia està d'acord em l'hipotètic autor :)

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que consti que no he fet sang amb el fet que l'elecció del lloc fos total i absolutament mèrit i decisió teva...

      I sort tenen de la benevolència i magnanimitat de l'Esther, perquè sinó, seria un dels de més baixa puntuació.

      Ara, trobo que amb unes llumetes estroboscòpiques el local guanyaria molt... :-)

      Ja veig que hauré de tornar a ser jo qui us torni a la senda del bon menjar...

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Però us quedat unes fotos molt cuquis pel insta, no? :-D
    No em trec del cap aquesta netedat dels ossos...

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Malauradament, és l'únic que queda d'allà... les fotos cuquis. Per la resta, millor un restaurant dels de debò... :-)

      Lo dels ossos, no sé jo si ha de ser del tot higiènic...

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -