tag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.comments2024-01-23T23:52:21.011+01:00La cuina de MindundiJordi Castañohttp://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comBlogger1945125tag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-90227577232736091062023-05-15T17:27:16.334+02:002023-05-15T17:27:16.334+02:00Avui provaré de fer aquestes carxofes que dius, am...Avui provaré de fer aquestes carxofes que dius, amb el roner. Han de ser boníssimes...! Adelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-85785079419564233722023-04-27T15:28:08.876+02:002023-04-27T15:28:08.876+02:00Looks delicious!Looks delicious!tandoorhttps://www.trawertyn-marmur.pl/uncategorized/piec-tandoor-co-to-jest-i-jak-dzialanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-52351160179025663052022-07-04T14:37:26.854+02:002022-07-04T14:37:26.854+02:00Que buena pinta tiene esa comida jejejeje lo que s...Que buena pinta tiene esa comida jejejeje lo que siempre me fijo cuando voy a bares y restaurantes, es que tengan <a href="https://mimobiliariohosteleria.es/" rel="nofollow">mobiliario de hosteleria</a> de acero inoxidable para las comidas y alimentos. Para mi es fundamental tener muebles de acero. Gracias por compartir.Sonia Perezhttps://www.blogger.com/profile/00516526116784319619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-35370701800793366642021-07-28T16:09:02.316+02:002021-07-28T16:09:02.316+02:00Molt bon restaurant.
Llàstima que el Poboleda és...Molt bon restaurant. <br /><br />Llàstima que el Poboleda és una porqueria de poble. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-81760415874338132172021-04-19T22:04:08.209+02:002021-04-19T22:04:08.209+02:00El conec. Vaig ser-hi fa uns anys i no em va acaba...El conec. Vaig ser-hi fa uns anys i no em va acabar de fer el pes i crec recordar que vam tenir algun problema de servei 😰<br /><br />A Cal Carter ni se t'acudeixi anar el cap de setmana. Millor deixa-ho pels pixa-pins 😂😂😂<br /><br />Salut!!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-25826411067614066462021-04-19T21:42:54.674+02:002021-04-19T21:42:54.674+02:00Vam anar a Les Voltes de Talamanca, correcte. Bona...Vam anar a Les Voltes de Talamanca, correcte. Bona terrassa i aparcament.<br />La primera opció era Cal Carter però m'alegro haver trucat quan estava tot ple perquè Mura estava sense aparcament enlloc. Ja aniré entre setmana la propera vegada que m'envien a Barcelona uns dies. :-)<br /><br />Ays, aquesta gent que ha treballar entre setmana i fins i tot dissabtes!! hahahaha<br /><br />Salut Jordi!!!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-57013451375202907152021-04-19T21:33:30.182+02:002021-04-19T21:33:30.182+02:00Ostres! Ja em diràs si el lloc de Talamanca estava...Ostres! Ja em diràs si el lloc de Talamanca estava bé. A Mura si que hi he anat uns quants cops, però a Talamanca, els que conec no m'han fet mai el pes. <br /><br />A veure si em poso una mica al dia amb els teus posts, que fa temps que no em bellugo gaire per aquest món dels "aprenentets de xef" al qual tu i jo (i d'altres) suposadament pertanyem 😂😁<br /><br />No vull fer-me més mala sang i espero que només hagi sigut un tema puntual de mala comunicació per part d'aquest home. <br /><br />Està clar que no es pot sortir a segons quins llocs els festius i dies de guardar, però és complicat si vols anar amb persones que entre setmana els és impossible... 😥<br /><br />Salut i gràcies per la rebuda!!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-15137051281359691232021-04-19T21:15:09.143+02:002021-04-19T21:15:09.143+02:00Hola Jordi!!!
Ja gaire bé em despisto que ja has t...Hola Jordi!!!<br />Ja gaire bé em despisto que ja has tornat a escriure, benvingut :-)<br /><br />No he mirat el twitter, és que entro poc jo, ja miraré a veure què.<br /><br />No cal tenir ni put. idea de cuinar per diferenciar si l'arròs està fet o no, les dents no s'equivoquen. Una llàstima perquè fa bona pinta.<br /><br />Nosaltres també vam anar a dinar aquell divendres, a Talamanca, que Mura estava que no es podia ni aparcar, és el que passa quan obres i els pixa-pins tenen llibertat de moviment. I també havia de ser aquell dia per motius laborals dels nostres amics.<br />Ara, aquí tenien el cartell de "complet" a la porta i el complien, no entrava ningú més.<br /><br />Amb ell tema pa m'emprenya molt. No puc entendre que, si demano el pa amb les begudes, no ja amb el plats, per què no és a taula.<br /><br />Jo entenc que la restauració ho està passant malament però això no pot ser una carta blanca per a que ens haguem d'empassar qualsevol cosa que ens deixin a taula, i a sobre, amb la superioritat que sembla que destil·la aquest xef i amb un preu apujadet.<br /><br />I és que hi ha xefs i llocs on fa por dir que alguna cosa no t'agrada, o que no està ben feta i acabem com el "traje nuevo del emperador".<br />Definitivament, penso que hem de dir educadament el que no ens ha agradat i felicitar pel que ens ha encantat, encara que no siguem xefs, només "cocinillas".<br /><br />Benvigut de nou!<br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-80258138550913175752021-04-19T21:15:07.297+02:002021-04-19T21:15:07.297+02:00Malauradament, són quasi legió... 😂😂😂
Abraçada...Malauradament, són quasi legió... 😂😂😂<br /><br />Abraçada i gràcies per la rebuda i per llegir-meJordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-63798798752679799912021-04-19T20:53:15.807+02:002021-04-19T20:53:15.807+02:00Què bé tenir-te de nou per aqui, Jordi! Molt greny...Què bé tenir-te de nou per aqui, Jordi! Molt grenyal l'excusa del xef, hi ha uns quants d'aquests. Abraçada!<br /><br />FredericAbuwelovehttps://www.blogger.com/profile/03442606682526893625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-66036262560543687172021-04-19T13:24:26.450+02:002021-04-19T13:24:26.450+02:00Compartim el bon hàbit de no anar a restaurants en...Compartim el bon hàbit de no anar a restaurants en festius i festes de guardar. Però quan són les úniques dates en que pot sortir la teva parella, de tant en tant has de fer l'esforç encara que sapiguem que aquests dies menjaràs millor a casa 😅.<br /><br />Encara que pugui donar la sensació que el post ha estat escrit com a conseqüència del desafortunat tuit, saps que publico tots els restaurants que acostumo a visitar (tret de les franquícies que em toquen fer de tant en tant per compromisos o de bars sense cap mena d'interès). I com vam parlar fa unes setmanes, vaig dir que no el publicaria perquè em sabia greu donar una sensació que no es correspongués amb la realitat, per dos motius:<br /><br />- Festiu i dels "gordus".<br />- Pandèmia.<br /><br />Però finalment i amb l'excusa aquesta, l'he publicat i espero haver sabut transmetre la realitat del lloc i no pas carregar-me <br />la cuina que s'intueix de qualitat. Tot i això, també t'he de dir que quan vaig publicar alguna de les fotos als stories d'Instagram, en privat varies persones em van fer el comentari que havia tingut temps millors... <br /><br />La conclusió que he tret d'això, és reafirmar-me en el dos punts que molts cops hem comentat pel que fa al món de la restauració:<br /><br />1. No admetre gairebé mai errors per part dels cuiners. Ja sabem qui són els quatre que els accepta i corregeix. <br /><br />2. No admetre quan un comentari està de més, i saber afluixar la corda, que al final, és el que pot marcar una diferència d'estil. <br /><br />La teva anècdota, realment és de les de "molta misèria" 😂😂<br /><br />Abraçada!!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-65389088642919269022021-04-19T13:00:52.675+02:002021-04-19T13:00:52.675+02:00Pel que fa al preu, no tinc mai cap queixa sempre ...Pel que fa al preu, no tinc mai cap queixa sempre què la relació qualitat-preu o satisfacció-preu sigui correcte, la qual no va ser així en aquest cas... <br /><br />Del punt de l'arròs, qualsevol pot tenir un mal dia o un dia complicat. Però d'aquí a qüestionar una opinió... <br /><br />I de l'origen de l'arròs, li va dir a un què precisament sempre el compra o bé de l'Estany de Pals en qualsevol de les seves variants, o bé del Delta.<br /><br />Com dic al títol, sort dels primers...<br /><br />Gràcies per passar, JoanJordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-83131479061759409832021-04-19T11:12:56.772+02:002021-04-19T11:12:56.772+02:00Jo només he estat un cop i em va deixar bon record...Jo només he estat un cop i em va deixar bon record. Però en llocs com aquest i atès la naturalesa del públic (molta gent de sortideta de diumenge), mai m'hagués atrevit a anar-hi un festiu.<br /><br />Dit això, el que és de mal gust, és tota la seqüencia que ha seguit el responsable del lloc, fins arribar aquí. Recordar que:<br /><br />1- Es va ficar en una conversa entre tu i jo i potser algú més, en que es parlaven d'arrossos i tu vas mencionar la teva decepció, sense referenciar-lo amb @. La cosa no anava pas per ell...<br /><br />2- Evidentment les converses obertes a Twitter, no són privades, però igual que en el món real, quan hi entres sense que et convidin, cal fer-ho amb una certa prudència.<br /><br />3- Encara que ell cregui que l'arròs li surt sempre al punt (cosa que ja per lògica és impossible i menys en dia que van passats de voltes i amb forn de llenya), no pot asseverar que estava perfecte, tal com ho fa.<br /><br />4- I finalment, quan tu li has respòs educadament (i sense oblidar que ell es va posar en conversa aliena), no pot deixar la conversa, sense mostrar un xic d'empatia. El que a la vida real, es diu, deixar amb la paraula a la boca.<br /><br />Anècdota: Quan hi vaig anar i vaig publicar en positiu, va aparèixer una parella, d'aquelles que queden marcades per intent d'inici de lamentable bloc de restaurants i que van de llepaculs als cellers, que va posar el comentari «de mica en mica» i amb la complicitat del restaurant. Ja em coneixes i vaig aparèixer amb un «que vol dir de mica en mica?» 😂<br /><br />El del restaurant, va callar i el de la parella (el típic exemple de parella tova i llefiscosa), va excusar-se no sé amb quin rotllo😂. I aquest és el públic que fa mal als llocs... Amb el seu «de mica en mica», volia donar a entendre, que jo ja començo a descobrir «els llocs bons»... Com diem sempre: «molta misèria».<br /><br />Abraçada Jordi!!<br />Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-11279143119152972852021-04-18T21:27:50.709+02:002021-04-18T21:27:50.709+02:00Ostres, quina entrada a la "nova normalitat&q...Ostres, quina entrada a la "nova normalitat"...<br />Vistos els plats, em sembla una mica pujat de preu.<br />El punt de l'arròs és quelcom molt personal, però quan és "cru"... Que et diguin si és arròs d'aquí o d'allà no té res a veure amb el punt de cocció.<br />Ep, els primers plats fan una pinta espectacular.<br /><br />JoanEscorpi69https://www.blogger.com/profile/14523113179202847400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-86286620135864098352020-03-21T11:01:16.772+01:002020-03-21T11:01:16.772+01:00Crec que haurem d'esperar...
Espero estigueu...Crec que haurem d'esperar... <br /><br />Espero estigueu tots bé. <br /><br />Salut!!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-2312268420320712132020-03-21T11:00:41.844+01:002020-03-21T11:00:41.844+01:00I tant. En quant passi tot això del Covid, ens hem...I tant. En quant passi tot això del Covid, ens hem de fer un homenatge.<br /><br />Abraçada i cuida't molt!!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-86988276108643334122020-03-01T21:53:44.706+01:002020-03-01T21:53:44.706+01:00Finalment ha esdevingut el millor de Reus, es prev...Finalment ha esdevingut el millor de Reus, es preveia aquesta trajectoria :-)<br /><br />Amb ganes de veure la nova ubicació.<br /><br />Salut!<br />Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-45161998589675711702020-03-01T17:35:04.466+01:002020-03-01T17:35:04.466+01:00Ara ja esperant que obri el nou local quan acabin ...Ara ja esperant que obri el nou local quan acabin el trasllat. El nou local el conec de quan hi havia un altre restaurant i pot donar molt de joc.<br /><br />I de la cuina d'en Ferran, poca cosa més a dir que no hàgim comentat ja. Una sort en el meu cas, de tenir-lo a prop i a un preu que segons com es miri, és un regal.<br /><br />Cal que hi fem més escapades!<br /><br />Abraçada!!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-3981584622382321832020-02-25T15:48:25.673+01:002020-02-25T15:48:25.673+01:00Doncs si. Molta fusió i potser acabes de definir a...Doncs si. Molta fusió i potser acabes de definir amb l'adjectiu "divertit" la filosofia del lloc. Ho passes bé sense patir la grandiloqüència d'altres que volen i no arriben. <br /><br />Salut!!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-1235396485511804212020-02-25T15:46:53.375+01:002020-02-25T15:46:53.375+01:00El que sempre diem, encara que siguem injustament ...El que sempre diem, encara que siguem injustament criticats... #haverestudiao... :-)<br /><br />Bon lloc que sense arribar a ser dels que volen fer màgia, té el seu punt de creativitat sense tontades com l'hem definit al post conjunt.<br /><br />Abraçada!!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-14083453009808596082020-02-23T10:43:52.727+01:002020-02-23T10:43:52.727+01:00T'he fet cas i he mirat la web per veure els p...T'he fet cas i he mirat la web per veure els plats. Molta fusió de cuines internacionals, té pinta de plats "divertits" i apetibles.<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-54191824220804209222020-02-23T10:30:46.717+01:002020-02-23T10:30:46.717+01:00Un lloc curiós i que a mi m'agrada especialmen...Un lloc curiós i que a mi m'agrada especialment. I també curiós, perquè pateix d'una mena de rebuig per part d'alguns restauradors, en el sentit de que és queixen de que allà hi ha molt capital posat.... Suposo que és enveja, encara que sigui sana...<br /><br />Fins i tot amb un cuineret, d'aquests que amb una pátina d'humor corrosiu, intenten camuflar la seva imbecil·litat intrínseca, vaig tenir enganxada a Twitter amb motiu de la meva anterior crònica.<br /><br />Mala raça això dels cuinerets i més si ja s'auto defineixen com petits 😂😂😂<br /><br />Abraçada!!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-48849501726202474232020-02-20T00:22:29.143+01:002020-02-20T00:22:29.143+01:00Però pensa que no és un Mextizo, ni un Hoja Santa,...Però pensa que no és un Mextizo, ni un Hoja Santa, ni un Oaxaca, eh?<br />Més aviat juga a la lliga de La Taqueria...<br /><br />Ja diràs si vas. Penso que t'agradarà. Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-58232522011543748782020-02-19T20:25:26.546+01:002020-02-19T20:25:26.546+01:00anotadíssim!!!! anotadíssim!!!! comequetebebehttps://www.blogger.com/profile/00992715206495502217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7057646195499258565.post-55438061687823364062020-02-17T09:42:24.009+01:002020-02-17T09:42:24.009+01:00Home... tampoc era tant, eh? Jo podria haver repet...Home... tampoc era tant, eh? Jo podria haver repetit algun dels tacos que ens van portar, sobretot el de porchetta... :-)<br /><br />I no deixaria d'anar sense el descompte, que tampoc era per tant...<br /><br />Salut!!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.com