[#Restaurant] Calçotada al Tot Brasa
Fa 6 hores
Còctel d'ostra |
Freginada de peix |
Tàrtar de tonyina amb foie |
Caneló de llamàntol amb variat de bolets i tòfona blanca |
Bacallà amb miso |
Broqueta de pollastre i secret ibèric |
La becada |
Tiramisú de te verd |
Interior de la sala del restaurant L'Ó |
Cruixents d'oli amb pomada de formatge |
Coca de recapte amb anxova i allioli |
Vi Acusp del celler Castell d'Encus |
Reinterpretació de la tisana d'Ignasi Domènech |
Terminació del plat "Brasa freda de pi amb bolets" a taula |
Brasa freda de pi amb bolets |
Oli verdal de Manresa |
Verduretes dels horts de Sant Benet amb mol·luscs i tripeta de bacallà |
Ous trencats amb tòfona |
Lluerna en el seu estat marí |
Filet de cérvol amb cabell d'àngel de ceba i regalèssia |
Textures de xocolata |
Moscato d'Asti |
Petit fours |
Interior de la sala (extreta de la seva web) |
Cigrons estofats amb orella i botifarra negra |
Tàrtar de tonyina amb soia i ratlladura de llima |
Milfulles de patata amb tòfona i brou d'escudella |
Canelons casolans gratinats |
Mini amanida de mongetes fines, cranc reial amb suau de maionesa i caviar de truita |
Terrina cruixent de peus de porc amb espardenyes i ruca |
Cilindre de galta confitada amb puré de col i camagrocs |
Sípia a la bruta |
Xemeneia del bar de l'hotel |
Detall al distribuïdor dels lavabos |
Albergínies fregides amb mel |
Callos |
Galta d'ibèric cuinat amb vi de Màlaga |
Formatge a la planxa amb mojo verd |
Pota de porc (pernil canari) |
Xipirons a la planxa |
Peix fregit |
Vi Bermejo |
Assortiment de formatges |
Pilota amb el seu brou |
Patates braves "El Pecat" |
Parmentier de pop |
Formatge de Maó planxat amb anxova Don Bocarte |
Bacallà al forn amb crema de carbassa |
Calamars a la planxa amb salsa romesco |
Cansalada amb salsa de taronja i mix de bolets |
Xai de llet amb prunes farcides de puré d'orellanes |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -